Vill du bli frälst?

Idag erbjuder dig Jesus frälsningen. Frälsningen är fri. Det enda du behöver göra är att tro. Tro att Gud finns till, och tro att han sände sin son Jesus till världen för att dö för våra synder.
Du behöver inte gå till någon speciell plats för att bli frälst. Inte heller behöver du be några speciella böner. Öppna ditt hjärta för Jesus där du är, tala till honom med de ord du har. Tacka honom för vad han gjort för dig. För att han dog för dig. Han kommer att höra din bön. Och så får du ta emot frälsningen.

När du väl tagit steget att ta emot Jesus som din personlige frälsare, så är det nödvändigt att ha andra människor runt omkring dig som har gjort samma erfarenhet. Det är nödvändigt för att du ska kunna växa till, och lära känna Jesus bättre. Andra delar sina erfarenheter med dig, och du får dela dina erfarenheter med andra. Det är också viktigt att du börjar läsa i Bibeln. Om du inte har en bibel så finns det att köpa på många bokhandlar. Det går också att läsa bibeln på internet. T.ex. här: http://folkbibeln.net

Om du finns i Stockholmsområdet så är du varmt välkommen att besöka Maranataförsamlingen i Bromma. Varje dag samlas vi till olika samlingar och delar gemenskapen. Vi har även bibelstudier varje tisdag, då vi tillsammas studerar Guds ord.


Gud välsigne dig!